Marthes-mat blogg

fredag 2. desember 2011

Snart klart for familieselskapet


Kjære Dagbok
I dag startet vi kl 07:30 med å forberede oss på baking. Vi fikk også bakt 60 stk grove rundstykker og 5 stk brød. Nå var det alle vi 3 jentene som delte på denne arbeidsoppgaven.

I ettermiddag var vi mer og mindre utslitt alle sammen så vi la oss alle sammen i sofaen og slappet av vel en time for det var i gang med noe vi skulle spise til middag. Vi gjorde en enkel middag i dag, vi spiste pølser i lompe med tilbehør.

Å lage snitter skal vi ta i morgen, mamma sa at hun og tante kunne hjelpe oss hvis vi ville det.

Nå sitter vi å venter på mamma, pappa, tante og onkel som er underveis fra Oslo. Pappa ringte i ettermiddag og sa at det trodde de var oppe hos oss ca kl 17:00 og at de hadde tatt med seg Nadya noe Kristine er kjempeglad for. Søs og Anders skulle komme kl 19:00 tiden.

Gjesterommet står klart til tante og onkel. Mamma og pappa skal sove inne på vårt trenings rom. Vi har 2 skumgummi madrasser der som jeg bruker når jeg trener som de skal sove på.

Søs og Anders skal sove over hos Lenes far. Nadya skal sove i sengen til sin kjæreste Kristine noe hun gleder seg til og er kjempeglad for.

Lene har også invitert ei god venninne fra skoledagene som også kommer så da blir vi totalt 15 personer som skal spise hos oss i morgen.