Marthes-mat blogg

søndag 28. juni 2015

Naken i solen

Kjære Dagbok
Vi er heldige som bor slik vi gjør, inne i skogen uten å ha naboer i nærheten. Nærmeste nabo fins 100 meter fra oss men hele vår eiendom er skjult av trær og småbusker. Nærmeste nabo er skogen.

Når det er sol og varmt må vi passe på å få sol på hele kroppen. Det ligger noen jenter på solsenger på verandaen men der ble det for varmt for meg så de flyttet solsengen min ned i haven under noen epletrær.

Vi må utnytte den varme solen her hjemme før vi skal til vårt ferieparadis i Spania om noen uker. Her er det ingen som er sjenerte, jentene går rundt på eiendommen nakne uten å tenke på at det kan stå noen borte i skogen for å kikke på oss.

Hvorfor sole seg med en stram bikini slik at man får hvite felt / striper på kroppen når naken i solen er mye bedre og da får hele kroppen en brun farve. Det er heller ikke helse forsvaring å bade med bikini eller badedrakt for så gå rundt med våte klær på ei strand. Men dette har veldig mange ikke forstått.

Å sole seg toppløs gjør veldig mange fordi det føles naturlig men å ta av seg bikinitrusen er ikke naturlig for da blir man sjenert med å vise frem noe som alle menn vet hva vi har mellom bena.

Gutter og jenter som aldri har vært nakne i solen og i vannet er ofte de som er mest kritiske mot dette med naturisme. Men når endelig noen tar motet til seg og prøver dette ut så syns man dette er mye bedre enn med klær på seg. På vårt ferieparadis i Spania er det lett å se når det er første gangen en gutt er naken i solen, da blir deres godsaken mellom bena stiv for de er ikke vant med at jenter kan se på den. Men dette er en helt naturlig reaksjon som ikke får oppmerksomhet i Spania, men ved norske naturiststeder er dette forbudt.


Det får være nok fra meg i denne omgang, jeg får fortsette med å sole meg mens vår assistent kokken er i gang med å lage middagen til hele jentekollektivet. Nyt solen (naken)