Marthes-mat blogg

onsdag 12. oktober 2011

Ulykkesjenta Lene

Kjære Dagbok
I vinter dag Lene løp ned en trapp på sykehuset hun arbeider fikk hun satt foten sin feil og fikk en brist i foten sin. Jeg trodde at hun hadde lært at det å løpe ned trapper ikke er så bra. I natt skjedde det igjen, hun gjorde det samme en gang til da hun hadde det så travelt at hun ikke hadde tid til å ta heisen.

Lene kom hjem kl 04:00 i natt med taxi og en sykemelding i vesken for de neste 4 ukene. Men til alt hell er det hennes den samme foten som forrige gang. Da kan hun i alle fall kjøre bilen vår som er automatikk. Men noe tur nordover til helgen vet jeg ikke nå om det blir noe av.

Lene har fått bandasje på foten og fått med seg 2 krykker og smertestillende tabletter hun skal ta hvis hun trenger det. Dette er innenfor hennes eget fagfelt så hun vet selv hva hun må gjøre for å bli frisk igjen. Men Lene sa at hun ikke ville holde seg borte fra arbeidet i 4 uker, men innenfor hennes fagfelt kan hun ha en kontorjobb hvor hun slipper å bevege seg så mye i løpet av en arbeidsdag.

Vi begge er glade for at vi har Kristine her hos oss som hjelper oss på alle mulige måter. Nå har også timeantallet hennes blitt utvidet ettersom Lene og trenger litt hjelp i denne fasen. Det er Lene som betaler Kristine for dette selv.

Men det er godt mulig at vi tar oss en tur nordover på fredag ettersom det er Kristine som skal kjøre bilen vår.