Marthes-mat blogg

lørdag 18. juni 2011

Overfallsvoldtekt

Kjære Dagbok
I dag vil jeg fortelle deg om da søs og hennes bestevenninne Marie ble overfalt. En lørdagskveld i juni 2010 hadde de vært ute på byen i Oslo og da de begynte å vandre nedover fortauet for å finne igjen bilen sin ble de helt plutselig overfalt av 2 menn som dro dem inn i en park.

Nå er søs ekspert i kampsport, karate og judo og Marie er også god i dette. Vel inne i parken satte søs og Marie seg kraftig i motverge og slo ned sine overgrepsmenn så de ble liggende på bakken. Det hadde gått så fort at mennene rakk ikke å reagere før de selv lå på bakken. De som var i nærheten så hva som skjedde og kom løpende til. Den ene av mennene måtte en tur innom legevakten for han klaget på sterke mavesmerter.

Så derfor er det så viktig at jenter lærer seg å forsvare seg selv hvis man skulle bli overfalt. Som oftest er man alene når dette skjer og det er ingen i nærheten som kan eller vil hjelpe.

Lær dere en form for kampsport og bruk disse kunnskapene hvis dere skulle bli utsatt for det samme som min søs og Marie ble. Uten disse kunnskapene hadde de temmelig sikkert blitt voldtatt.