Marthes-mat blogg

søndag 10. juli 2016

FerieparadisetKjære Dagbok
Vi jeg, Lene Christine, Kristine, Nadya og de 4 barna har vært her på vårt herlige ferieparadis en uke nå og har igjen en uke. Barna er aktive nesten hele dag på tross av at det er over 30 grader i solen her. Vi er så heldige at sommerhuset vårt har eget basseng som vi bruker og kan velge om vi også kan bruke fellesbassenget.

Vi har det virkelig fint og bra her, barna storkoser seg hele dagen og noen dager har de så mye å gjøre at de nesten ikke har tid til å spise mat.
Vi har vært ute i den nærmeste byen for å spise på vår favoritt gatekjøkken. Lager vanligvis maten hjemme selv, da mest på utegrillen.

Lene Christine er i gang med å grille ørret som hun kjøpe i går sammen med pakker med poteter og grønnsaker som vi skal spise om ei kort stund.

Jeg tok med meg mange pk med Toro spinatsuppe hjemmefra for dette er noe barna liker å spise til kveldsmaten. I ettermiddag laget Kristine tomatsuppe fra bunnen etter min egen oppskrift som ble servert noen timer etter vi hadde spist lunsj.

Når vi skal ut for å handle gjør vi dette fra morgenen eller om kvelden for på dagtid blir det forvarmt med å forflytte seg rundt. Barna liker seg ikke på stranden så vi har holdt til her ved huset og området rundt. Vi har ingen fast arbeidsplan vi følger her, tar det som det kommer. Helbrun har vi også blitt så i dag har jeg og noen av de andre brukt tynn t-skjorte på oss for å ikke bli solbrent. Det har vi vært før så det prøver vi å unngå i år.

Vi er på vært naturist paradiset der vi alltid har vært før. Barna bryr seg ikke noe om at de ikke har klær på kroppen og syns det er så godt uten noe på seg.

Barna har fått seg mange nye venner, både norske, svenske og spanske. I dag hadde vi besøk at 8 av barna, 3 jenter og 5 gutter som vi serverte grillet pølser og brus til. Etterpå var det stor aktivitet i bassenget vårt til barna forsvant tilbake til sine foreldre.

I morgen tidlig skal vi alle ut på handletur før det blir for varmt. Vi skal se om vi får kjøpt oss noen fine litt annerledes klær som ikke selges hjemme.

Søs, Anders og lille Nata bor hjemme hos oss mens vi er på ferie. Dem passer på våre puser og holder på å beise huset vårt så vi slipper dette når vi kommer hjem. Td for middagen her nå.