Marthes-mat blogg

onsdag 20. juli 2016

Ferieparadiset del 2Kjære Dagbok
Det var virkelig herlig å være 2 uker under solen i vårt ferieparadis på det private naturistområde vi har i Spania. Barna likte seg og storkoset seg hver eneste dag.

Mine foreldre har sommerhus med eget svømmebasseng som ble brukt hver dag av oss og barna. Vi brukte også felles bassenget inne på området men der var det trangt om plassen så da ble til at vårt ble mest brukt.

Vi har vår egen favoritt sted i den nærmeste byen der vi kjøpte oss middag når vi ikke hadde lyst til å lage vår egen middag. Noen ganger er det bare helt herlig å slippe det å lage mat. De har så god og rimelig mat og vi som bare spiser vegetarmat så har det godt utvalg av dette i sin meny.

1 august skal mine foreldre, søs, Anders og barna deres ned på ferieparadiset og de vil ha oss med seg så mine foreldre kan få ferie sammen med alle sine barnebarn. Vi har tenkt på saken men syns at 2 uker blir litt mye når vi har vært der men 1 uke blir det nok. Men da blir det uten Lene og Nadya for de skal arbeide og kan passe på huset og våre pusekatter.

Vi har bestilt flybilletter i dag til feriertur nr 2 og denne gangen tar vi NSB til Gardermoen så bilen kan få ferie hjemme. Vi har fortalt barna at de får seg en ekstra ferieuke i solens paradis og her ble det jubel at de skal få være sammen med sine besteforeldre i ferien noe de gleder seg så mye til.

I dag har våre kjære barn tvillingene bursdag, jeg forteller deg om bursdagsfesten om noen dager