Marthes-mat blogg

søndag 24. juli 2016

Rapport fra Kristines og tvillingens bursdagspartyKjære Dagbok
Vi måtte ha Kristine ut av huset i minst 3 timer så de som var hjemme fikk gjort i stand til den store 30 års festen så jeg inviterte henne med meg ned på kjøpesenteret på lunsj sammen med Vera og Maria. Alle fikk spise det de ville og jeg betalte alt sammen.

Når lunsjen var spist opp så tok vi oss en god tur inne på kjøpesenteret og brukte nok mer tid enn jeg egentlig hadde behov for.  På veien ut fra senteret ville Maria og Vera ha softis og da ble det is på oss alle og fikk satt ut tiden enda litt før vi skulle hjem.

Bursdagsfesten skulle feires Kristine og tvillingene Vera og Tanjas dag på onsdag. Fikk en sms fra Lene Christine at nå var alt klart så vi kunne komme hjem.

De som var med på felles bursdagen var oss i huset, søs, Anders, Nata, mine foreldre, Lenes familie og faren til Kristine og Maria.
Da vi kom oss hjem og Kristine fikk se alt som var ordnet for henne mistet hun stemmen. Tønnegrillen var tatt i bruk så det ble grillet, laks, ørret, biff, sommerkoteletter, kylling og pølser. Jeg hadde laget store boller med salatblanding og potetsalat. Da ble grillmaten middagen.

Etter middagen var ferdig og vi satt med kakene var det tid for gaver. Vera og Tanja fikk gaver av oss alle og de trodde nok enda en gang at de drømte da de pakket opp den ene gaven etter den andre.

Det var faren til Kristine som hadde fått oppdraget med å overlevere bursdagsgaven fra oss alle til henne. Vi hadde lagt sammen og sender Kristine og ektefellen på langhelg til London i desember, Alt er betalt, fly og luksushotell og penger hun kan handle for. Vi syntes dette var en bedre gave enn å kjøpe noe annet til henne.

Litt lengre ut på kvelden ble det servert lekre snitter med godt drikke. Vera og Tanja hadde hatt en høy aktivitet denne dagen så de ville i køya like etter kl 20:30 mens Maria og Victoria holdt ut noen timer lengre.

Vi i festkomiteen var i alle fall fornøyde med det vi hadde fått i stand for vår kjære Kristine og våre kjære barn Vera og Tanja. 2 meget lykkelige barn sovnet fort da de kom seg opp i køya.

1 august reiser vi tilbake til ferieparadiset vårt i Spania så barna kan ha ferie med sine besteforeldre noe de gleder seg så mye til. Vi blir der i 11 dager før vi setter nesen hjem igjen