Marthes-mat blogg

søndag 30. mars 2014

Bursdagsparty

Kjære Dagbok
Vår kjære Maria blir 7 år på tirsdag 1. april, hennes bursdagsparty hadde hun i ettermiddag. Hun fikk lov å be alle hun ville så hele hennes klasse var her pluss noen til. Hun ønsket seg lego og det fikk hun en eske av hver gjest.

I dag var det sol og pent vær så vi dro frem kullgrillen og grillet pølser og burgere til gjestene ved siden av det andre de fikk spise og drikke. Gjestene var her i 3 timer før foreldrene kom å hentet dem hjem.

Maria oppførte seg som ei perfekt vertinne som passet på at alle gjestene fikk spise så mye de orket.  Min hjemmelagde marsipankake og rundstykkene ble populære for gjestene.

Vi satte også gjestene i gang med aktivitet så de ikke bare skulle sitte passivt hos oss. Alle gjestene ville også se pusen til Maria og vi gjorde det slik at bare en og en fikk gå inn på rommet til Maria så de ikke skulle skremme pusen som ikke er vant til en så stor flokk med mennesker.

Hovedpersonen selv er i alle fall godt fornøyd med sitt første bursdagsparty og hun ble trøtt og sliten når de siste dro hjem at hun nå har tatt med seg pusen opp i sengen for å slappe litt av.


På et foreldremøte på skolen ble Kristines forslag til verdi på bursdagsgaver vedtatt. Når barna skal til hverandre på bursdager så skal verdien på gaven ligge mellom kr 50-100,00. Når barna skal ut på tur i regi av skolen skal de ikke har med seg mer enn kr 100,00 i lommepenger. Disse 2 vedtakene gjelder Marias klasse.