Marthes-mat blogg

fredag 21. juni 2013

Alt er klartKjære Dagbok
Da er alt klart til den store familiefesten i morgen. Vi skal ha hjemmelaget koldtbord og grille diverse matretter på grillen ute. Søs og Anders kom i ettermiddag med partyteltet, plast bord og stoler så vi blir i underkant av 20 personer i morgen. Alle som kommer på fasten har innbetalt en sum penger til oss slik at vi ikke skulle bli påført alle utgiftene alene.

Måtte sende Kristine ned på Mega hele 4 ganger i dag etter noe vi hadde glemt eller noe det for lite av når vi holdt på med forberedelsene. Hun sa ikke nei eneste gang, hun liker å kjøre bil.

Koldtbordet blir klargjort i morgen da vi har alt som skal brukes og ettersom det er 6 av oss så tar det nok ikke mer enn noen timer å få alt på plass.

Vi jentene må kle oss pent i morgen, passer seg ikke å komme i joggedresser. Jeg skal være i rosa, Lene i blå, Kristine i rød og Nadya i grønne kjoler. Kristine gleder seg noe enormt dels for all den gode maten men også at faren hennes har kommet hit i kveld.  Mine foreldre hentet faren, hans kone og lille søsteren på Gardermoen da de var på tur til oss. Nadya sin søster kom med toget fra Trondheim i ettermiddag.

Vi begynner familiefesten kl 13:00 i morgen så det ikke skal bli så sent for de som skal hjem igjen i morgenkveld.