Marthes-mat blogg

onsdag 3. april 2013

Borte bra hjemme bestKjære Dagbok
Nok sant det, borte bra men hjemme er best. Vi bestemte oss for å reise hjem fra vårt ferieparadis på søndag. Etter planen skulle vi egentlig ha sovet over i vår lille leilighet i Bærum men det ble endret på lørdagskvelden. Pappa kom med bilen min og Stine i buret til Gardermoen når flyet med oss landet. Han, mamma og søs reiste hjem med den taxi vi hadde bestilt.

Kristine kjørte fra Gardermoen og hjem til huset i skogen. Vi kom oss hjem litt ut på kvelden på søndag. Det er ca 2.5 time å kjøre. Vi stoppet underveis og kjøpte oss meget gode hamburgere for vi var sultne. Istedenfor å begynne å lage mat når vi endelig kom oss hjem denne kvelden kjørte vi innom Peppes pizza og kjøpte med oss 3 forskjellige store pizza som vi spiste mye av når vi endelig hadde kommet oss hjem.

Stine ble kjempeglad for å komme hjem, hun hoppet rett opp i sengen vår og la seg til å sove der etter jeg hadde kokt torsk som hun fikk som mat.

Mandag ble brukt til å slappe av og sove dag. Naturlig nok blir man både trøtt og sliten etter lang fly og bilreise. Vi hadde en kjempefin påskeferie og vi ble hel brune over hele kroppen. Vi skal tilbake i juli og ha mer gøy der nede i vært ferieparadis.

I morgen skal vi ha vår ukentlige bake dag. Bake dagen er egentlig på onsdag men vi fant ut at vi heller skulle bake i morgen. Jeg og Kristine kjøpte inn bake produkter i går da vi var ute på en liten handletur. Det som skal bakes er noen brød og grove rundstykker. Hjemmelaget er best det som kjøpes er ikke noe særlig godt syns vi.