Marthes-mat blogg

torsdag 4. februar 2016

Falske vennerKjære Dagbok
Vi har alle fått gleden av å oppleve å bli dolket i ryggen av de som vi trodde var våre venner men i virkeligheten ikke var det. Falske venner som snakker bak vår rygg til venner som selvsagt forteller hva som foregår videre til oss.

Dette er noe som alle har opplevd at såkalte venner ikke er venner likevel og det gjør vondt hver gang når dette oppleves. Det er derfor vanskelig å gi noen gode råd hvordan man skal oppføre seg når man opplever dette. Men vi i Huset i Skogen valgte å blokkere på Facebook og avbryte all kontakt når dette skjedde med oss for ukes siden.

Vi er voksne som selv har valgt å leve tilbaketrukket på et småbruk inne i skogen som vi har bygget om til kollektiv. Vi lever i naturen som vi mener er kjempefint for våre barn. Vi bestemmer hvem vi vil ha på besøk og vi bestemmer hvem vi vil besøke. Men når andre kommer med og vil endre på dette, føler vi oss ikke helt vel.

Alle her i Huset i Skogen har fast arbeid, bare jeg som har uføretrygd fra Nav, men jeg arbeider 2 dager i uken som sykepleier. Å sitte i rullestol kan by på problemer hvis jeg skal ut i skogen til hytter som ligger der det er dårlig bilvei og utedo er ikke praktisk for meg å bruke. Men dette er det vanskelig for noen å forstå.

Men nå ser vi fremover og fremtiden kan vi endre men ikke fortiden. Vi har bestilt flybilletter til vår 3 ukers ferie på vårt ferieparadis i Spania i juli. Barna gleder seg til å komme til sol, varme og god spansk mat.
Jeg sendte mail til våre spanske venner og fikk svar tilbake at de gleder seg til vi kommer i juli. De skulle stille opp på flyplassen med bussen sin og kjøre oss til ferieparadiset så vi slipper å bruke taxi.

Hvis vår tidligere venn leser dette vil alle vi i Huset i Skogen ønske denne vennen alt godt i livet. Vi er ikke sinte lenger, men forferdelig skuffet. Så noe kontakt vil eventuelt ikke bli tatt opp igjen før etter vi er hjemme fra Spania. Vi tror at alle vi trenger å få litt avstand til dette før ny kontakt kan gjenopptas.