Marthes-mat blogg

mandag 9. juni 2014

Kikker ved huset i skogen

Kjære Dagbok
Vi hadde besøk av en kikker da vi alle 5 jentene lå ute på verandaen og solte oss i nakne i dag ettermiddag. Der lå vi på solsenger med solbriller og caps på oss og ante fred og ro. Med et hvisket Lene at det sto en tenåringsgutt bak ei buske med buksen nede på føttene og onanerte mens han så på oss. Hun ba oss late som vi ikke hadde sett han, mens Nadya og hennes søster sto opp og gikk inn i huset fikk på seg litt klær og sko.

Så gikk de ut døra rundt carporten og uthuset og løp inn i skogen mot der tenåringsgutten sto. Da han merket de var på vei prøvde han å løpe men det er nok litt vanskelig med buksen nede på føttene. Så jentene fikk tak i han og holdt han godt fast. Nadya dro bokser buksen av gutten så han endte opp naken og dro han med seg bort til oss på verandaen. Han så livredd ut da jentene dro han bort oss andre. Men vi sa at vi er ikke farlige og skal ikke gjøre han noe vondt.

Så fikk han noe iskaldt drikke mens vi snakket med han om hva han hadde gjort og hvis han ville sole seg naken og ikke hadde noe sted å gjøre det kunne han komme til oss hvis han ikke var for sjenert til det. Han sa han trodde han skulle få juling da jentene pågrep han i skogen for det hadde han fått før.


Hvorfor skulle vi gi han juling fordi han liker å se på jenter som soler seg nakne? Det er vel naturlig at tenåringsgutter liker det.