Marthes-mat blogg

mandag 17. desember 2012

JulebordKjære Dagbok
Lørdag var vi jentene her i huset i skogen invitert på julebord hos Lenes far og samboer. Planen var at vi skulle kjøre selv, men på grunn av mye snø bestilte vi taxi som hentet oss og kjørte oss trygt frem.

Det var 30 personer på julebordet som besto av tradisjonell julemat og et stort koldtbord med alt mulig god mat + mye godt drikke, både med alkohol og alkoholfri. Vi spiste nok litt for mye men maten var virkelig kjempegod. Det var et cateringsfirma som hadde laget koldtbordet, men Lenes familie hadde selv laget julematen.

Da vi skulle reise hjem igjen ble vi kjørt hjem av en av gjestene. Vi fikk også med oss halvparten av maten som ble igjen. Dette likte Kristine ekstra godt for hun spiste for 2 personer på dette julebordet.  Ettersom vi kjenner hennes bakgrunn forstår vi hvorfor hun gjør dette, men vi har fortalt henne mange ganger at i vårt hus trenger hun ikke å være redd for å ikke få mat dagen etterpå.

Julebordet var helt perfekt, alle de andre gjestene var veldig hyggelige. Men da klokken begynte å nærme seg 21 bestemte vi at vi ville hjem.

Tusen takk til Lenes far og samboer for vi fikk være med på dette og tusen takk for den deilige maten fra meg, Lene, Kristine og Nadya.