Marthes-mat blogg

torsdag 7. november 2013

Rapport fra jentegjengen i skogenKjære Dagbok
Forrige uke var vi i Moskva og deltok i bestefars begravelse. Vi reiste på onsdag og hjem igjen med siste direktefly på fredag. Vi bodde hos min onkel som bor litt i utkanten av Moskva. Fredag var vi i begravelsen og etterpå var det fikk vi drikke og snitter. Torsdag brukte vi dagen til å handle inn enda mer godt russisk krydder og noen flasker med meget god cognac ble også med hjem.

Da vi kom til OSL på fredagskvelden reiste vi direkte til vår leilighet i Bærum og ble der til søndag midt på dagen kjørte Kristine oss trygt hjem. Nadya og hennes søster satte seg på toget hjem på lørdag og var her når vi endelig kom etter ute på ettermiddagen på søndag. Vi stoppet underveis og kjøpte oss en meget god middag så vi skulle slippe å begynne med det når vi kom hjem.

Det har ikke skjedd så mye denne uken etter vi kom hjem til huset i skogen. I dag har vi hatt var ukentlige bake dag av rundstykker og brød. Jeg satte hele jentegjengen i arbeid i dag, alle fikk arbeidsoppgaver som de skulle gjøre. Lene fikk oppdraget med å lage middag til oss da jeg, Kristine og Maria skulle bake. Nå ligger rundstykker og brød i kjøleskapet mens resten ligger i fryseskapet for senere bruk som betyr at alt sammen vil være spist opp innen neste torsdag da vi skal ha ny bake dag.